VI TILBYDER


Vi tilbyder et udvalg af forskellige behandlinger med fokus på krop, sind og sjæl.

KROPSTERAPI

 


Kropsterapi er en helhedsorienteret behandling. En kombination af pulserende massageteknikker, åndedræt, bevægelse og frigørelse af leddene,  aku- og zonetryk samt indføling og samtale.  


Den unikke kombination sætter først og fremmest gang i dit kredsløb og aktiverer en gennemstrømning i kroppen, som gør det lettere at løsne dine muskelspændinger, smerter og blokeringer. Ved løsning af spændinger og blokeringer, skabes bedre blod- og lymfecirkulation, bedre kontakt til kroppen og en meget udrensende effekt både fysisk og psykisk. 


Vi er flere kropsterapeuter i huset - læs mere og book en tid til din behandling herunder


PSYKOLOG 

 

 

Jeg arbejder særligt med de situationer i livet, hvor relationer bliver komplicerede, fastlåste og smertefulde. Det kan være relationen til dig selv - fx depression, lavt selvværd, identitetsproblemer. Og relationen til andre og omverden - fx angst, sorg, hjælp til at støtte dit barn til bedre trivsel, svære relationer i familien.

 

Som særligt fokusområde tilbyder jeg terapi, undervisning og supervision i forhold til de udfordringer, der findes i at vokse op tæt på eller være pårørende til voksne med afhængighedsproblematikker eller psykisk sygdom.

 

Jeg tilbyder både individuelle samtaler, familiesamtaler og samtaler med fx forældre+barn. Hvad der passer dig og det du ønsker hjælp til, finder vi ud af i fællesskab, når du tager kontakt til mig.

PSYKOTERAPI/COACHING 

 

 

Tid til næste Level i dit liv?

Du kan ændre dig selv, dit liv og blive fri af de begrænsinger der præger dig. Kort sagt betyder det at “Level Up” at forbedre din nuværende situation på en måde, der giver dig energi, overskud og masser af tro på dig selv.


Jeg har udviklet Level Up Metoden for at give dig den mest effektive og overskuelige måde, at arbejde med dig selv på og sikre at du får de resultater du ønsker. Du vil opleve et skift i din tankegang, i dine følelsesmæssige tilstande efterfulgt af handling og tro på dig selv. 

Level Up er din mulighed for at blive den absolut bedste udgave af dig – en udgave du kan være stolt af hver eneste dag.