KROPSTERAPI


Et helhedsorienteret, respektfuldt og kærligt møde med din krop, så du slipper spændinger, blokeringer og smerter.

KROPSTERAPEUTISK SESSION

 

Behandlingen tager udgangspunkt i dine ønsker og behov, og hvad terapeuten kan mærke i din krop.


Kropsterapi er en helhedsorienteret behandling. En kombination af massageteknikker, åndedrætsteknikker, bevægelse og frigørelse af leddene, pulserende bevægelser, aku- og zonetryk samt samtaleterapi og viden om, hvordan traumer, stress osv. sætter sig i kroppen. 


Den unikke kombination sætter først og fremmest gang i dit kredsløb og aktiverer en gennemstrømning i kroppen, som gør det lettere at løsne dine muskelspændinger, smerter og blokeringer. Ved løsning af spændinger og blokeringer, skabes bedre blod- og lymfecirkulation, bedre kontakt til kroppen og en meget udrensende effekt både fysisk og psykisk. 


En kropsterapeutisk behandling  tager altid udgangspunkt i din aktuelle situation, dine behov og ønsker, samt hvad terapeuten kan mærke i din krop. 


Terapeuten vil hjælpe dig med at forstå din krops signaler og med at være nysgerrig på årsager og sammenhænge, så du lærer dig selv bedre at kende. At formidle kontakt til og skabe større bevidsthed om dine følelser, dine grænser og dine behov.

Et samarbejde, hvor du opnår forandringer, velvære og indsigt.


- BOOK DIN TID TIL BEHANDLING HOS ÈN AF VORES TERAPEUTER HERUNDER


 

HVAD KAN KROPSTERAPI HJÆLPE DIG MED?


- LØSNE MUSKELSPÆNDINGER

- LINDRE SMERTER

- BEDRE KONTAKT TIL KROPPEN

- STRESS

- ANGST

- BEDRE FORDØJELSE

- BEDRE VEJRTRÆKNING

- ØGET BEVIDSTHED

- BEDRE SØVN

- FOREBYGGELSE AF SKADER

- VELVÆRE