PSYKOTERAPI & COACHING


Personlig udvikling på den konkrete måde

NIKOLINE FELDING

Psykoterapeut MPF & Cand. Oecon


Jeg hjælper mine klienter med at skabe personlige forandringer frem mod et sundere og mere bæredygtigt liv ved at arbejde med indre styrke, personligt lederskab og sunde relationer.

Måske du oplever en følelse af usikkerhed eller ikke at kunne slå igennem på dit  arbejde.

Måske du har gentagende konflikter i dine relationer eller du oplever problemstillinger omkring kønsroller.

Måske du oplever stress, angst eller depression.


Psykoterapi er en terapiform, som arbejder dybdegående med at forandre indgroede uhensigtsmæssige mønstre og overbevisninger på en nænsom måde gennem et samarbejde mellem psykoterapeut og klient.


Jeg er psykoterapeut fra Blackbird Institute og tager udgangspunkt i flere forskellige metoder – oplevelsesorienteret, emotions- og kropsfokuseret og eksistentialistisk.

Min vigtigste opgave er at møde klienten med varme, nysgerrighed og anerkendelse for at skabe den tillid, der skal til, for, at klienten, bliver i stand til at gå på opdagelse i sig selv sammen med mig.


Jeg tilbyder både individuelle samtaler, par-, familie- og relationssamtaler.


Jeg har en lang baggrund i det private erhvervsliv, hvorfor jeg forstår, hvordan det er at have et højt drive for en karriere og samtidig et ønske om at kunne være et helt menneske, hvordan det er at skulle leve op til høje præstationskrav og udvikling og samtidig navigere med ændrede kønsrollemønstre både derhjemme og på arbejdspladsen.


“Bliv styrket indefra, så du kan stå frem og møde verden, som den kommer udefra.”